dijous, 13 d’octubre del 2011

Reflexions a cau d'orella.


El proper dia 15 d'octubre persones de tot el món tornaran a sortir al carrer amb la voluntat de ser escoltades. Aquest moviment que s'iniciava a l'Estat Espanyol el proppassat 15 de maig s'ha anat estenent arreu i podem parlar, en aquests moments, d'un moviment global. Un moviment pacífic que vol defensar els seus drets i deures per poder aconseguir un canvi cap a un món millor. Deia Margaret Mead :
"No dubtis mai de la capacitat d'un sol grup de ciutadans conscients i compromesos a canviar el món."

Aquesta mobilització també servirà per defensar els drets a un ensenyament públic de qualitat.


Vull mostrar-vos un vídeo interessant que ens pot servir per a la reflexió d'aquests moments que estem vivint. Penso que sobren les paraules, les imatges són molt més eloqüents.





dilluns, 3 d’octubre del 2011

Les paraules ens porten records.

Joaquim M. puyal, periodista i lingüista, gran comunicador fa fer el proppassat 22 de setembre un magnífic pregó en el qual va fer un passeig per la història recent de Barcelona, Catalunya, per la nostra cultura, va evocar records, i va proclamar la defensa de la nostra llengua i de la nostra cultura i com no va parlar de la força que té el ciutadà: "La vaga de tramvies de 1951 és una referència que avui continua sent vàlida per a nosaltres. La conclusió és molt senzilla, els ciutadans tenim força, els ciutadans tenim molta força i si ho sabem i l'usem podem condicionar el futur, això ha de ser la democràcia, creure que nosaltres depenem de nosaltres".



Prou retallades!!!

Prou retallades!!!