dijous, 13 d’octubre de 2011

Reflexions a cau d'orella.


El proper dia 15 d'octubre persones de tot el món tornaran a sortir al carrer amb la voluntat de ser escoltades. Aquest moviment que s'iniciava a l'Estat Espanyol el proppassat 15 de maig s'ha anat estenent arreu i podem parlar, en aquests moments, d'un moviment global. Un moviment pacífic que vol defensar els seus drets i deures per poder aconseguir un canvi cap a un món millor. Deia Margaret Mead :
"No dubtis mai de la capacitat d'un sol grup de ciutadans conscients i compromesos a canviar el món."

Aquesta mobilització també servirà per defensar els drets a un ensenyament públic de qualitat.


Vull mostrar-vos un vídeo interessant que ens pot servir per a la reflexió d'aquests moments que estem vivint. Penso que sobren les paraules, les imatges són molt més eloqüents.

1 comentari:

  1. Seria interessant que des de les diferents escoles que estem fent alguna cosa (pancartes, xerrades...) posessim en comú les nostres iniciatives, amb les imatges que tingueu.... Si afegiu el comentari dins la zona en al que us trobeu (hi ha apartats al fòrum per aquest menester), entre tots ens farem una idea més global de la nostra situació i de les actuacions que s'estan duent a terme a prop nostre. Animeu-vos a entrar (i registrar-vos). La web i el fòrum el teniu ja muntats, només falteu vosaltres per fer-lo viure. http://mestres.t15.org/index.php?option=com_kunena&func=showcat&catid=9&Itemid=2

    ResponElimina

Prou retallades!!!

Prou retallades!!!